.
.
 


Valentijn Endurance - 12.02.2023


HÉT VALENTIJN ENDURANCE EVENEMENT VAN 2023


Het zit er alweer op! Het Valentijn Endurance Evenement 2023! Wat hebben we het fijn en leuk gehad met jullie! Iedereen is door de waterpassage gekomen en langs de varkens gekomen. Trots op jullie!

Toen de begeleiders van de jonge Celia op de 61km werd afgekeurd mocht ze niet meer verder rijden omdat ze geen begeleiding meer had. De ruiters die voor haar binnenkwamen op de vetgate hebben toen aangeboden om haar als begeleiding mee te nemen en hebben een kwartier gewacht met de herstart zodat ze mee kon! Later zijn ze alle drie goedgekeurd! Wat een sportiviteit! 


Wij willen al onze vrijwilligers en onze sponsoren bedanken die deze wedstrijd mede mogelijk hebben gemaakt. Meyke, de mevrouw die uit voorzorg met de ambulance was meegegaan, maakt het goed en mocht later op de dag weer naar huis. De oorzaak was waarschijnlijk vermoeidheid met te weinig gegeten en gedronken onderweg. Verder is de dag vrijwel zonder incidenten verlopen en het terrein weer netjes achter gelaten! Hartelijk dank daarvoor!


De uitslagen staan inmiddels ook online! Hieronder vind je de download link!


Impuls klasse 27km

Klasse I kort 27km
Klasse I lang 31km
Klasse II kort 41km
Klasse II midden 55km
Klasse II lang 61km

Klasse III 85km


Er stonden langs de route diverse fotografen.
Hier vind je de foto's van IBR fotografie en van Tales by Joey


Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende keer!
Jasper, Joanne, Leanne, Suzanne en Talitha